https://brancskozosseg.hu/muveszet-kultura-szorakozas/a-teljes-kittenberger-kepregenysorozat-kulonleges-kiadasban

Elindult a Brancson a Kittenberger előfizetés/közösségfinanszírozás kampány. A legfontosabb kérdésekre a válaszok:

1. Ha úgy döntesz, előfizetsz, de nem gyűlik össze elegendő támogatás, a kampányt lezárják és a Brancstól visszakapod a pénzt (vagy dönthetsz úgy, hogy másik kampányba átviszed.). Első körben ugyanis hozzájuk érkezik meg a befizetés, nem hozzánk, így garantáltan nem lépünk le a pénzeddel. 🙂

2. Amikor támogatást adsz nekünk, valójában nem kockáztatsz semmit, mi ellenben annál inkább. Ha ugyanis összegyűlik a támogatás, és nem csináljuk meg a képregényt, 1 milliós kötbért kellene fizetnünk a Brancsnak. Ha nem gyűlik, akkor irány az 1-es pont. Ráadásul mi a mai árakkal számoltunk, és ki tudja, mi lesz egy év múlva. Szóval hidd el, nagyon megéri előfizetni most egy exkluzív albumra, akár még egy borsosabbnak tűnő áron is, mint jövőre csillióért (el se hiszem, mire vállalkoztunk amúgy 😀 ) .

3. Ha támogatsz, és összegyűlik a pénz, akkor tehát jó eséllyel elkészül a Kittenberger 4. rész és a keménytáblás, 1-4 részig album is. Ha nem jön össze… nos, akkor bizonytalanná válik minden, még az Univerzum léte is megkérdőjeleződik… khm, na jó, az lehet, hogy nem, de a 4. részre ki tudja, meddig kell várni.

4. Természetesen megértjük, ha mindezen érvek ellenére most nem aktuális, ilyen-olyan okból, hogy támogass minket. Ugyanakkor még így is segíthetsz, akár egyetlen kattintással, ha megosztod a posztjainkat, és ezzel hírét viszed az ismerőseid között, hogy egy lelkes és vízióval rendelkező alkotócsapat a Kittenberger képregénnyel valami nagy dobásra készül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.